Introductie Welkom pup!

Introductie

2 NIEUWE VIDEO'S NODIG

In nieuwe welkomstvideo oudere herplaatsers/adoptiehonden noemen. Aparte video: correcte zit uitleggen. Actief en gesloten leren zitten zonder commando (uitleg puppyzit). En zit met commando, dan volgt automatisch hoe je commando moet koppelen.

Gefeliciteerd met de komst van je hond!

Je hebt vast lang naar dit moment uit gekeken. En nu kan het grote genieten eindelijk beginnen.

Ken je viervoeter

Voor een optimale begeleiding en opvoeding is het belangrijk dat je je hond heel goed kent.

Wat vindt hij superlekker? Wat vindt hij héél leuk? Is hij timide of juist haantje de voorste? Is hij aanhankelijk of eerder zelfstandig en eigengereid?

Hoe beter je je hond kent, des te beter kun je inspelen op zijn gedrag en behoeften. Want dat ga je in deze cursus leren: anticiperen op het gedrag en de gemoedstoestand van je hond.

Niet alles zal van een leien dakje gaan en dat hoeft ook niet. Want in deze cursus leer je de signalen bij jouw hond vroegtijdig herkennen en waar mogelijk bijsturen. Daarnaast ga je vooral genieten van je nieuwe huisgenoot.

Want elke hond heeft zijn eigen karakter en eigenaardigheden. En dat is precies wat jouw viervoeter de leukste en liefste maakt!

Leerprincipes voor de toekomst

Deze cursus is in de eerste plaats voor jonge pups. We houden bij de opbouw en inhoud expliciet rekening met hun motorische en mentale ontwikkeling.

Heb je een oudere hond?

Deze cursus is even waardevol voor mensen die net een (iets) oudere hond in huis hebben genomen.

Met deze cursus geef je jezelf en je hond een eerlijke start. De oefeningen zijn perfect om je toekomstige maatje in alle rust te leren kennen en te laten wennen.

Scroll naar boven