Belonen

De kracht van belonen

Een beloning is heerlijk, superleuk en het maakt je hond enorm blij. Je hond heeft er alles voor over. Voor de ene hond is dit een speeltje, voor de andere hond is dit iets lekkers. Kaas, worst, hondensnoepjes, brokjes of waar hij maar dol op is.  Spelen en uitbundig prijzen met je stem vallen ook onder belonen.

Bij voer is het essentieel dat je hond het écht lekker vindt. Tijdens deze cursus beloon je héél veel. Zorg er dus voor dat je altijd veel lekkers (in kleine stukjes) bij de hand hebt.

beloningen en speeltje

Train niet met een volle maag

Zorg dat je pup minimaal 2 uren voor de training niet heeft gegeten. Ook is het slim om je hond zijn maaltijd te laten 'verdienen'. In dat geval krijgt hij een deel van zijn eten als beloning uit jouw hand. Naast het feit dat het leuk is om samen bezig te zijn zal het jullie band extra versterken.

Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je je hond compleet uithongert. Vergelijk het met als je zelf naar een restaurant gaat. Dan eet je vlak van tevoren ook geen boterham.

Clicker

Tijdens Welkom pup gebruiken we geen clicker. Als je gewend bent om met een clicker te werken is dit geen probleem.

Praktisch

Tijdens deze cursus leer je het verschil tussen aanleren en opvoeden. Rust, fun, socialiseren en een goede band opbouwen zijn hierbij fundamenteel.

Elke oefening bevat een heldere instructievideo, een theoretische uitleg en waar nodig een illustratie of animatie.

We wensen jou en je hond heel veel plezier!

Ik had bedacht dat voorgaande gratis kan om mensen nieuwsgierig te maken? Wil je toegang tot volgende les? Dan moet je betalen.

Alles kan ook achter betaalmuur. Dat is een keuze.

Scroll naar boven