José Stienstra

instructeur & trainer

Jose

José Stienstra is je instructeur. Zij is eigenaresse en oprichtster van Active Dog Care in Hoogkerk. Een dagopvang, hondenschool en sportcentrum voor honden.

Als instructeur, opvoeddeskundige en roedelleider werkt José met heel veel verschillende rassen en eigenaren. Ze heeft onder andere de volgende opleidingen gevolgd:

  • Kynologisch Instructeur
  • Erkend Fitness Instructeur en Fitdog Instructeur voor honden

Vanuit haar passie blijft José continu investeren in haar kennis (klik hier voor een uitgebreidere impressie). Ze is gespecialiseerd in het mentaal en fysiek fit houden van sport- en huishonden. Bij Active Dog Care is bijvoorbeeld een fitnessruimte met aquatrainer voor honden ingericht.

Fire en Dobry

Haar vrije tijd besteedt José aan het africhten van en plezier hebben met haar eigen honden Fire en Dobry. Ze is een bekende binnen de IGP-sport en heeft met diverse honden vele prijzen in de wacht gesleept. Waaronder een WK-titel in 2018.

Positief en praktijkgericht

José Stienstra staat voor positieve training. Het is haar streven om honden spelenderwijs ervaring te laten opdoen en ze de kans te geven om gewenst gedrag op een correcte manier aan te leren. Fun hebben en een dream team vormen met je hond is het allerbelangrijkste.

Jenny van Kammen

vormgever & editter

Jenny 2

Jenny van Kammen is eigenaresse van Visual Turn. Zij maakt informatie toegankelijk door tekst, foto's, video, illustraties en muziek te combineren.

Visual Turn heeft een eigen stijl ontwikkeld waarbij authenticiteit en een prettige informatiewaarde het doel zijn.

Jenny is van mening dat het puurste materiaal ontstaat als mens en dier vergeten dat zij gefilmd worden.

Waar passie samenkomt

ontstaan mooie dingen

In 2016 kruisten de wegen van José Stienstra en Jenny van Kammen bij toeval. José was een van de personen die haar honden beschikbaar stelde voor een promotiefilm over Hollandse Herders. Jenny filmde en stelde de video samen. Dat ze goed konden samenwerken was snel duidelijk.

Vervolgens vroeg José of Jenny de PR van het WK WDSF 2018 op zich wilde nemen en werkten ze vaker samen.

Voor Active Dog Care ontstond een eigen stijl; het leermoment en het plezier van de hond staan centraal. Uiteindelijk wil iedereen gewoon een fijne band met zijn hond.

De kloof tussen theorie en praktijk verkleinen is het streven van ADC Online Hondenschool. Als cursisten niet hoeven na te denken over de theorie en uitvoering is er meer aandacht voor de hond.